چاپ        ارسال به دوست

با همکاری پارک علم و فناوری استان و دانشگاه شهید باهنر کرمان

کارگاه آموزشی فناوریهای بلاکچین و رمز ارزها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان کرمان،کارگاه آموزشی فناوریهای بلاکچین و رمز ارزها با همکاری پارک علم و فناوری استان، دانشگاه شهید باهنر کرمان و مشارکت اعضاء هیئت علمی، دانشجویان ، مدیران شرکتهای دانش بنیان و برخی از مدیران مراکز رشد در محل سالن اندیشه دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

گفتنی است بلاک چین یک نوع سیستم ثبت اطلاعات و گزارش است و تفاوت آن با سیستم‌های دیگر این است که اطلاعات ذخیره شده روی این نوع سیستم، میان همه اعضای شبکه به اشتراک گذاشته می‌شوند و با استفاده از رمزنگاری امکان حذف و دستکاری اطلاعات ثبت شده تقریبا غیرممکن است.

در تعریف تخصصی بلاک چین آمده است که، بلاک چین فهرستی مرتبط از بلاک‌هاست و بلاک‌ها نیز گروهی از تراکنش‌ها هستند که با تریبی خاص در کنار یکدیگر قرارگرفته‌اند. اگر جمله آخر را متوجه نشده‌اید می‌توانید این‌گونه تصور کنید که بلاک چین شبیه یک پایگاه داده‌ (دیتابیس) است که جزئیات اضافی کمتری دارد.

تفاوت اصلی میان بلاک چین و یک پایگاه داده معمولی اینجاست که در یک پایگاه داده قوانین مشخصی برای قرارگیری داده‌ها وجود دارد. این مسئله یعنی در بلاک چین داده‌ها نمی‌توانند با داده‌هایی که پیش‌تر بر روی بلاک چین قرارگرفته‌اند، تناقض داشته باشند (اصل پایداری)، داده‌ها تنها می‌توانند به بلاک چین الحاق شوند (اصل تغییرناپذیری)، و داده‌ها فقط و فقط متعلق به یک صاحب هستند (اصل تصاحب پذیری)، درواقع بلاک چین تکرارپذیر و در دسترس است. درنهایت نیز همه بر این تمام چیزهایی که بر روی پایگاه داده وجود دارند اتفاق‌نظر دارند و با آنها موافق‌اند (اصل معیار)، بدون آنکه یک بخش متمرکز در میان باشد (اصل غیرمتمرکز بودن).

درواقع این اصل پایانی را می‌توان هدف والای بلاک چین خواند. غیرمتمرکز بودن بسیار بخش جذابی است، چراکه بر این مسئله تأکید می‌کند که «هیچ نقطه‌ای برای اشکال» وجود نخواهد داشت. این یعنی هیچ مقامی نمی‌تواند دارایی‌ای را از کسی گرفته یا سوابقی را به نفع خود تغییر دهد. این سلسله گزارش‌های تغییرناپذیر به دنبال این هدف است تا به افرادی سود دهد که به دنبال استفاده از این تکنولوژی هستند. اگرچه این سود بردن بهای سنگینی به همراه دارد.

ضمنا مدرسان این کارگاه دکتر حسین نظام آبادی استاد بخش برق دانشگاه شهید باهنر،مهندس شعیب اکبری فارغ التحصیل مهندسی صنایع،مهندس مهرزاد میرزا صادقی دانشجوی دکتری برق- مخابرات،مهندس محدثه رضایی دانشجوی دکتری برق - مخابرات با سرفصلهای تشریح ساختار کلی فناوری بلاکچین، نحوه کارکرد ارزهای رمز نگاری شده، درآمدزایی از طریق بازار معاملات رمز ارزها، کاربرد بلاکچین در صنایع مختلف، آموزش تریدینگ رمز ارزها و بررسی ساختار اتریوم و قراردادهای هوشمند بودند.


١٣:١٥ - يکشنبه ١٩ اسفند ١٣٩٧    /    عدد : ١٣٣٨    /    تعداد نمایش : ١٢٣٨