چاپ        ارسال به دوست

با حضور وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صورت پذیرفت؛

رونمایی از برنامه همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق‌های پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان به نقل از  اداره روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامی در این آیین در ابتدای سخنان خود با اشاره به لزوم همسویی برنامه‌های صندوق با اهداف در نظر گرفته شده برای آن خاطرنشان کرد: همکاران ما در صندوق نوآوری و شکوفایی بایستی برنامه‌هایی ارائه دهند تا دستاوردها بیش از پیش به اهداف موردنظر صندوق نزدیک شود.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه مذاکرات خوبی در جهت تحرک بیشتر صندوق‌های پژوهش و فناوری صورت گرفته اظهار داشت: امیدوارم با حضور جناب دکتر وحدتو همکاران وی در خصوص برنامه‌های در نظر گرفته شده صندوق پژوهش و فناوری، شاهد تحولات خوبی باشیم و این دوستان با بازنگری در مشکلات قبلیصندوق و نگاه آینده نگرانه خود صندوق را به اهداف درنظرگرفته شده برای آن بیش از پیش نزدیک کنند.
دکتر غلامی در پایان سخنان خود با اشاره به لزوم حمایت جدی از طرح‌های دانش بنیان افزود: حمایت از ایده‌های دانش بنیان با توجه به ریسک‌پذیری آن بهحمایت جدی و قانونمند نیاز دارد که این مهم در صندوق پژوهش و فناوری امکان‌پذیر خواهد بود.

لزوم استفاده از روش‌های نوین در صندوق نوآوری و شکوفایی
دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به عنوان سخنران بعدی سخنان خود را با تاکید بر وجود ضرورت‌های مهم‌تر از سرمایه مادی در طرح‌هایدانش بنیان آغاز کرد و گفت: به نظر من در اکوسیستم دانش بنیان، پول اولویت کمتری نسبت به موضوعات دیگری دارد و شاید بتوان سرمایه مادی را اولویتپنجم یا ششم در نظر گرفت.
وی با اشاره به اینکه نخست باید فضای یک اکوسیستم ساخته شود خاطرنشان کرد: صاحبان استارتاپ‌ها باید در کنار ایده و فکر نو، تلاش را هم ضمیمهطرح‌های خود کنند.
دکتر ستاری در پایان سخنان خود با تاکید بر لزوم استفاده از روش‌های نوین در صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: این صندوق باید روش‌های جدید و مدرنسرمایه گذاری را به جای روش‌های سنتی توسعه دهد. به عنوان نمونه قرار نیست ما هم از روش‌های ضمانتی سنتی همچون سند زمین و ساختمان استفاده کنیم. ضمانت ما طرح، ایده و تلاش صاحبان استارتاپ ها خواهد بود.
در بخش دیگری از نشست، دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به مدل تأمین مالی صندوق‌های پژوهش و فناوری در خصوصهمکاری‌های بین دو صندوق در خصوص موضوعاتی همچون چابک کردن فرآیندهای صندوق، تمرکززدایی از صندوق فناوری و استفاده از سرمایه‌گذاری‌های دیگر بخش‌ها و نحوه اعطای تهسیلات مالی سخن گفت.
وی در پایان اظهار داشت: هم اکنون ۲۵ صندوق فعال در سطح کشور به فعالیت می‌پردازند.
در ادامه نماینده صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران به نمایندگی از صندوق‌های پژوهش و فناوری به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: با بروز تغییرات جدید در صندوق نوآوری و شکوفایی، امید بی‌سابقه‌ای در ما ایجاد شد و ما تصور این را نمی‌کردیم که در این مدت زمان کم این تعداد همکاری‌های جدید و خط اعتباری تازه منعقد شود.
وی در پایان سخنان خود به نمایندگی از صندوق‌ها اظهار داشت: قول خواهیم داد که این اعتماد به صندوق‌ها نتایج مثبتی را در آینده رقم بزند.
در ادامه نشست قرارداد همکاری میان صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهش و فناوری به امضای وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رسید. این دو مقام همچنین لوح یابود تفاهم نامه را نیز امضاء کردند.
پس از امضای تفاهم‌نامه، ۹ صندوق پژوهش و فناوری شامل صندوق پژوهش و فناوری اصفهان، صندوق کریمه، صنذوق فناوری‌های نوین، صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات پژشکی، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی خراسان، صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتیدانشگاه تهران، صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف و صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی یزد متن تفاهم‌نامه‌های خود را از وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور دریافت کردند.
لازم به ذکر است این نشست با همکاری کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری، نهاد ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.


١٦:٠٩ - يکشنبه ١٩ اسفند ١٣٩٧    /    عدد : ١٣٤٠    /    تعداد نمایش : ١٠٩٤